Trainingen

Wil je het schrijven beter in de vingers krijgen? Schakel Tekstburo Gort in voor een schrijftraining. De trainingen zijn kort, praktisch en persoonlijk. Elke training wordt speciaal voor jouw organisatie gemaakt.

“Zelf oefenen en bij elkaar kijken is leerzaam en leuk!”
Training
Kort en aansprekend schrijven
In deze training leer je de kneepjes van het toegankelijk schrijven. Je ontdekt hoe je een tekst schrijft die lezers aanspreekt. De training zit vol tips, adviezen en valkuilen. Het zelf schrijven staat centraal. In de training wordt geoefend met tekstmateriaal van de organisatie. Na afloop weet je hoe je een nieuwsbericht, webtekst en brief in een goede stijl zet.
Lees meer
“Zeer interactief en inspirerend.”
Workshop
Schrijven voor internet
In deze training leer je webteksten schrijven. Je gaat aan de slag met je eigen website of je oefent webteksten die vervolgens op de site geplaatst kunnen worden. Zowel het zelf schrijven van webteksten als het omzetten van een papieren tekst in webstijl komen aan bod. Je krijgt veel tips en persoonlijke adviezen om je webstijl aan te scherpen.
Lees meer
“Een heldere cursus. Ik heb geleerd om de boodschap beter over te brengen.”
Privé-training
Tekstschrijven
Wil je beter leren schrijven? Heb je geen tijd of zin om een groepstraining te volgen? Volg een privé-training. De inhoud wordt 100% afgestemd op jouw wensen en tekststijl. In principe bestaat deze training uit drie trainingssessies van twee uur. Tussendoor ga je op je werk oefenen. Uiteraard kun je jouw teksten tussen de sessies door voorleggen voor feedback.
Lees meer
Trainingen
Nog meer mogelijkheden
Workshop
Nota schrijven
Handig
Teksttraining voor managementteam
Workshop
Artikel schrijven
Workshop
Columns, speeches en weblogs
Workshop
Web-notuleren
Workshop
Modern jaarverslag schrijven
Training
Voor (web)redacties
Workshop
Eindredactie
Minicursus
Spelling, als onderdeel van een schrijftraining
Workshop
Zakelijk e-mails schrijven
Kan ik je ergens mee helpen?
Contact
Pampuszigt 6
1111 TH Diemen

info@tekstburogort.nl
Mob: 06 186 31 791
Tekstburo Gort
Wij verzorgen alle soorten teksten: webtekst, nieuwsbrief, persbericht, speech, magazine, column, jaarverslag, beleidsnota en nog veel meer.
Copyright © 2019 Tekstburo Gort
Website: Made by Johan