Teksten

Qua tekstwerk zijn wij allround: van column tot artikel, van een aansprekende nota tot complete tekstproducties. Ook verzorgen wij de eindredactie van nieuwsbrieven en bieden we tekstondersteuning aan projectgroepen en commissies.
 
Heldere teksten 
Wij zijn gespecialiseerd in heldere teksten voor een breed lezerspubliek. Teksten van Tekstburo Gort herken je aan de aansprekende tekststijl. Deze teksten kun je snel en goed lezen.  
 
Piramide en B1 
Alle teksten zijn kort, helder en prettig leesbaar. Ze zijn gebaseerd op de techniek van piramideschrijven. Dit houdt in dat de tekst begint met de kernboodschap. Dit wordt gecombineerd met B1-taalniveau. Dat betekent: korte zinnen, actieve stijl, tussenkopjes, geen afkortingen en zo min mogelijk vaktaal. 
 
Waarom is dit belangrijk?
De meeste mensen scannen een tekst: ze willen eerst weten wat de kernboodschap is. Dat geldt zowel voor e-mails als voor langere teksten, zoals een adviestekst of eindrapport. Een heldere tekst wordt sneller en beter gelezen. Dit is belangrijk voor organisaties waar medewerkers veel schrijven en lezen. 
Kan ik je ergens mee helpen?
Contact
Pampuszigt 6
1111 TH Diemen

info@tekstburogort.nl
Mob: 06 186 31 791
Tekstburo Gort
Wij verzorgen alle soorten teksten: webtekst, nieuwsbrief, persbericht, speech, magazine, column, jaarverslag, beleidsnota en nog veel meer.
Copyright © 2023 Tekstburo Gort
Website: Made by Johan