Basistraining

Helder schrijven

In deze training leer je helder schrijven. Je ontdekt hoe je in korte tijd een tekst schrijft die lezers makkelijk kunnen lezen.

Piramideschrijven 
De training gaat uit van de techniek van piramideschrijven: eerst de kern, daarna de achtergrond. Het zelf schrijven staat centraal. Na afloop weet je hoe je heldere e-mails, brieven, rapportages en andere zakelijke teksten schrijft.

Duur
De training bestaat uit twee dagdelen van maximaal 3,5 uur. Tussendoor kunnen de deelnemers eigen teksten per mail voorleggen aan de trainer.
 
Nazorg
Elke deelnemer kan tot vier weken na afloop per e-mail eigen teksten laten screenen door de trainer/tekstschrijver. Dit vergroot de kans dat de principes van het aansprekend schrijven ook na de training worden gebruikt.
 
100% maatwerk
Het programma van deze training is 100% afgestemd op de wensen en het tekstniveau van de deelnemers. Vooraf worden de wensen gepeild, per mail of in een gesprek. Ook kunnen de deelnemers vooraf oefenmateriaal en voorbeeldteksten aanleveren.  De trainer maakt voorafgaand aan de eerste sessie een analyse van het materiaal en van de wensen. Deze analyse vormt het startpunt van de teksttraining. 

Locatie
Bij de opdrachtgever of online. 

 

Kan ik je ergens mee helpen?
Contact
Pampuszigt 6
1111 TH Diemen

info@tekstburogort.nl
Mob: 06 186 31 791
Tekstburo Gort
Wij verzorgen alle soorten teksten: webtekst, nieuwsbrief, persbericht, speech, magazine, column, jaarverslag, beleidsnota en nog veel meer.
Copyright © 2022 Tekstburo Gort
Website: Made by Johan