Training

Moderne nota schrijven

Niet tevreden over je nota? In deze training ontdek je hoe je een aansprekende nota schrijft. Je maakt een logische opbouw, zet de tekst in een toegankelijke tekststijl en je voegt er een moderne inhoudsopgave aan toe.

Je gaat aan de slag met je eigen nota of soortgelijke tekst. Je krijgt tips en persoonlijke feedback. Aan het eind van de training ligt er een nota in een aansprekende stijl die snel en goed gelezen kan worden.    
  
Duur
De training bestaat uit twee of drie dagdelen van maximaal 3,5 uur. Tussendoor kunnen de deelnemers eigen teksten per mail voorleggen aan de trainer.
 
Nazorg
Elke deelnemer kan tot vier weken na afloop per e-mail eigen teksten laten screenen door de trainer/tekstschrijver. Dit vergroot de kans dat de principes van het aansprekend schrijven ook na de training worden gebruikt.
 
100% maatwerk
Het programma van deze training is 100% afgestemd op de wensen en het tekstniveau van de deelnemers. Vooraf worden de wensen gepeild, per mail of in een gesprek. Ook kunnen de deelnemers vooraf oefenmateriaal en voorbeeldteksten aanleveren.  De trainer maakt voorafgaand aan de eerste sessie een analyse van het materiaal en van de wensen. Deze analyse vormt het startpunt van de teksttraining. 

Locatie
Bij de opdrachtgever of online via zoom. 
Kan ik je ergens mee helpen?
Contact
Pampuszigt 6
1111 TH Diemen

info@tekstburogort.nl
Mob: 06 186 31 791
Tekstburo Gort
Wij verzorgen alle soorten teksten: webtekst, nieuwsbrief, persbericht, speech, magazine, column, jaarverslag, beleidsnota en nog veel meer.
Copyright © 2024 Tekstburo Gort
Website: Made by Johan