Workshop

Nota schrijven

Niet tevreden over je nota? In deze training ontdek je hoe je een aansprekende nota schrijft. Je maakt een logische opbouw, zet de tekst in een toegankelijke tekststijl en je voegt er een moderne inhoudsopgave aan toe. Je gaat aan de slag met je eigen nota of soortgelijke tekst. Je krijgt tips en persoonlijke feedback. Aan het eind van de training ligt er een nota in een aansprekende stijl die 'schermproof' is en dus eenvoudig te lezen op een tablet.

Praktische informatie 
Locatie: De training vindt altijd plaats bij de organisatie. Voordelen: geen reistijd en bestaande teksten kunnen snel erbij worden gehaald. Een laptop werkt handig, maar is geen must. Er kan ook geoefend worden op een bloknoot.
 
Trainer: De training wordt gegeven door tekstschrijver Annemies Gort. Zij heeft brede ervaring als tekstschrijver en trainer. De tips en adviezen in de training komen rechtstreeks uit de praktijk.
Kan ik je ergens mee helpen?
Contact
Pampuszigt 6
1111 TH Diemen

info@tekstburogort.nl
Mob: 06 186 31 791
Tekstburo Gort
Wij verzorgen alle soorten teksten: webtekst, nieuwsbrief, persbericht, speech, magazine, column, jaarverslag, beleidsnota en nog veel meer.
Copyright © 2019 Tekstburo Gort
Website: Made by Johan